Hagyományos zsidó esküvő keretében házasodott össze Brooklyn Beckham és Nicola Peltz

2022. április 11.
Victoria és David Beckham legidősebb fia feleségül vette szerelmét a család Palm Beach-i birtokán, a fényűző esküvőn rengeteg sztár felvonult.

Egy hagyományos zsidó szertartás keretében hivatalosan is összekötötte életét Brooklyn Beckham és Nicola Peltz, aki édesapja révén olyan hatalmas vagyont örökölt, hogy a menyegző előtt a családja még egy házassági szerződést is aláíratott a vőlegénnyel. Bár a zsidó esküvőket a szabály szerint szombaton csak napnyugta után lehet megtartani, este fél 7-kor már vége is volt a ceremóniának, pedig Palm Beachen csak másfél órával később kezdett alkonyodni. A szokásokhoz híven Brooklyn egy szalvétába csomagolt poharat is összetört a talpával, miután egy rabbi összeadta a párt, akik egy hagyományos hüpe alatt a hét zsidó házassági áldást is megkapták.

eskuvo-hazassag-brooklyn-beckham-nicola-peltz

A menyasszony egy gyönyörű, egyedi Valentino ruhát viselt, amit a New York-i sztárstylist, Leslie Fremar segítségével választott ki, de a lagziban több más csodálatos darabot is felvonultatott. A vőlegény a másik két Beckham fiút, Romeót és Cruzt választotta tanúnak, a tízéves Harper Seven pedig koszorúslány volt.

A turbékoló pár a családjuk és barátaik mellett olyan híres vendégek előtt mondta ki az „igent”, mint Serena Williams, Eva Longoria és Gordon Ramsey. De a hírek szerint a Spice Girls tagjai (Mel B, Mel C, Emma Bunton és Geri Horner), valamint Madonna fia, Rocco Ritchie, Gigi Hadid, Nicole Richie, Rachel Zoe divattervező, Elizabeth Hurley, Tom Brady és Gisele Bündchen, sőt a magyar származású filmcsillag, Coco König is hivatalosak voltak a partira, ahol a hangulatról Snoop Dogg gondoskodott a DJ-pultban.

Nicola és Brooklyn 2017-ben találkoztak először, de csak két évvel később kezdtek randevúzni, és három évvel a megismerkedésük után, 2020 júliusában jegyezték el egymást. Azóta a legidősebb Beckham fiú a tarkójára tetováltatta felesége szemeit, egy Nicolától kapott szerelmes üzenetet és menyasszonya nagyanyjának nevét is, a színésznő pedig férje nevét varratta a hátára – sőt, a párocska egymás bölcsességfogának aranyozott változatát hordja nyakláncként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@brooklynbeckham által megosztott bejegyzés

Most, hogy Nicola és Brooklyn hivatalosan is összekötötték az életüket, abba a 10,5 millió dolláros Beverly Hills-i villába költöznek be, amit közvetlenül az esküvő előtt vásároltak.

Forrás: Page Six Fotó: Getty

Olvass tovább!