Újra együtt George Clooney és Julia Roberts

2022. február 12.
„Életünk legjobb napjai voltak” – mondta George Clooney és Julia Roberts arról, milyen volt végre újra együtt dolgozniuk. A két színész a Ticket to Paradise című romantikus vígjátékban játszik ismét együtt, a rajongók legnagyobb örömére.

Egymás agyára mentünk, a lehető legviccesebb módon” – mondta George Clooney arról, milyen volt ismét együtt dolgoznia Julia Robertsszel. A 60 éves színész-rendező nagyon boldog volt, hogy keresztezik egymást az útjaik az 54 éves Julia Robertsszel, akivel egy elvált párt alakítanak a Ticket to Paradise című filmben. A volt házaspár együtt érkezik Balira, hogy megakadályozzák lányuk esküvőjét. A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba rendezője, Ol Parker irányította a film munkálatait, melyben láthatjuk majd Kaitlyn Devert és Billie Lourdot is.

george-clooney-julia-roberts

A film munkálatai még nem értek véget, ám George Clooney szerint egy nagyon különleges, igazán régimódi filmet készítenek. Ez az Ol Parker nevű srác nagyszerű író és rendező. 1996, a Szép kis nap! óta nem dolgoztam romantikus filmen. De ebben most Juliával nagyon kiállhatatlannak kell lennünk egymással, a lehető legviccesebb módon” – mondta Clooney. „Abban a pillanatban, ahogy elolvastam, hívtam Juliát, és azt mondtam: te is megkaptad? Azt válaszolta, hogy igen, mire megkérdeztem, ő is benne lenne-e, és ő visszakérdezett, hogy én mit gondolok? Azt válaszoltam, hogy ha ő is, akkor én is. Úgyhogy ez a dolgok nagyon szerencsés összjátéka volt.”

A két jó barát, Julia Roberts és George Clooney legutóbb az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi, illetve a 2016-os Pénzes cápa című filmen dolgozott együtt. „Életünkben nem szórakoztunk ilyen jól, mint most” – mondta Clooney a Ticket to Paradise forgatásáról.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!