Adam Levine felesége visszatért a botrány után

2022. október 16.
Egy hónappal azután, hogy kirobbant a botrány, miszerint Adam Levine megcsalta várandós feleségét, Behati Prinsloo visszatért az Instagramra, és megmutatta gömbölyödő pocakját.

Majdnem egy hónap telt el azóta, hogy Adam Levine körül kipattant a megcsalási botrány, miközben felesége, a modell Behati Prinsloo épp harmadik közös gyermekünkkel várandós. A várandósság hírét még szeptember végén hozta a pár nyilvánosságra, de a boldog babahíreket hamar beárnyékolták egy Sumner Stroh nevű Instagram-modell vádjai, aki a közösségi médiában vallotta be, hogy viszonya volt a Maroon 5 frontemberével, Adam Levine-nal. Sumner azt állította, hogy az énekes azt mondta neki, hogy a házssága véget ért, és ha nem bánja, róla szeretné elnevezni születendő gyermekét. A párnak egyébként két közös lánya született: Dusty Rose (5 éves) és Gio Grace (4).

adam-levine-behati-prinsloo

Bár Adam Levine azt mindvégig tagadta, hogy viszonya lett volna Sumnerrel, és azt nyilatkozta, hogy csak a felesége és a családja érdekli őt ezen a világon: „Elég naiv és ostoba lennék, ha megkockáztatnám az egyetlen dolgot, ami igazán fontos számomra.”

A botrány óta a feleség, Behati nem posztolt a közösségi médiában, és bár azt rebesgették, hogy a pár együtt maradt, nem lehetett tudni semmit biztosat. Bár nyilvánosan még nem beszélt az ügyről, az Instagramon újra posztolt, ráadásul láthatóan boldogan mutatta meg gömbölyödő pocakját egy Insta-sztoriban.

behati-prinsloo

Forrás: Enews Fotó: Getty Images, Instagram

Olvasd el ezt is!