Adam Levine és Behati Prinsloo 170 milliós cipőt tart a konyhában

2021. augusztus 05.
Mindenki mást gyűjt, Adam Levine például – sok más celebritáshoz hasonlóan – cipőket. Az Air Jordan 1-ese azonban nem a kollekció többi darabja mellett foglal helyet, hanem egyenesen a konyhában. 

Az Architectural Digest videórovatában ezúttal az Adame Levine–Behati Prinsloo páros volt a vendég, ők kalauzolták végig a szerkesztőséget a sztárotthonon. A videót nem csak az említett Air Jordan 1 miatt érdemes megnézni, a pár otthona igényesen berendezett, néhány egyedi kép és szobor igazán izgalmassá teszi a tereket. Az énekes és felesége, akit a kifutókról és márkák kampányaiból már jól ismerhetünk hatalmas lelkesedéssel mesél az otthonukról, ugyanis mindkettőjük hobbija a lakberendezés: a modern, szellős terek ellenére egyáltalán nem lett rideg a végeredmény, sokkal inkább melegséget, otthonosságot áraszt a családi fészek.

Az otthon talán legfurább eleme a konyhában, egy négyszögletű üvegbura alatt kiállított, eredeti Air Jordan 1. Aki követi az ehhez hasonló cipők elképesztő árait, az tudhatja, hogy az Air Jordan 1 a piac egyik legdrágább darabja, legutóbb például egy aukción 560 ezer dollárért, azaz 170 millió forintért kelt el egy ilyen cipő. – Tehát a legtöbb ember otthona sem kerül bőven annyiba, mint az énekesnél kiállított darab.

Kiemelt fotó: Getty Images

Ezt már olvastad?