Adam Levine megcsalta a terhes feleségét, és a gyerekét is szeretőjéről akarta elnevezni

2022. szeptember 21.
Óriási botrány tört ki a napokban a Maroon 5 énekese, Adam Levine körül. Kiderült, hogy a hamarosan háromgyerekes sztár hónapok óta csalhatta feleségét.

Néhány napja derült ki, hogy Adam Levine állítólag egy éven át folytatott viszonyt egy Summer Stroh nevű Instagram-modellel. A botrány kirobbanása óta egyre több és több nő szólal meg, és állítja, hogy Levine őket is flörtölős üzenetekkel próbálta felszedni. A zenész 2014 óta házas, a felesége Behati Prinsloo Victoria’s Secret modell, akivel nemrég jelentették be, hogy úton van a harmadik gyerekük.

Ada Levine és Behati Prinsloo

Sumner Stroh hétfőn robbantotta a botrányt, miután megosztott egy videót TikTokon, és megmutatta az üzeneteket, amiket Levine küldözgetett neki az elmúlt hónapokban. A nő elmondta, hogy nagyjából egy évig folytatott viszonyt a sztárral, és bár már vége lett, Levine nemrég újra megkereste, hogy feltegyen neki egy elképesztően bizarr kérdést.

„Oké, komoly kérdés. Újabb babát várok, és ha fiú lesz, akkor nagyon szeretném Sumnernek nevezni. Te rendben vagy vele?” – írta a zenész, utalva arra, hogy a feleségével születendő babájukat a szeretőjéről szeretné elnevezni.

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

♬ original sound – Sumner Stroh

Sumner Stroh elmondta, hogy csak azért állt elő a történettel, mert egy egykori barátja megfenyegette, hogy eladja a sztorit egy bulvárlapnak. Ezt megelőzve inkább maga Strohl rántotta le a leplet a viszonyról. A botrány kirobbanása óta Levine is megszólalt, és tagadja, hogy fizikai kapcsolat lett volna közte és Strohl között.

„Rossz döntést hoztam, amikor a feleségemen kívül mással is flörtöltem. Nem volt viszonyom, mindazonáltal életem egy sajnálatos időszakában átléptem a határt” – állítja az énekes.

Forrás: Metro Fotó: Getty Images

Olvass tovább!