Jason Momoa egy szál ágyékkötőben horgászott

2022. október 25.
A Trónok harca sztárja nemrégiben hajvágásával sokkolta Instagram-követőit, most pedig finoman szólva is rendhagyó horgászós szettjével borzolta a kedélyeket.

Október 23-án szülőföldjén, Hawaiin indult horgászatra a Trónok harca sztárja, Jason Momoa, aki viszonylag rendhagyó szettet választott ehhez a kellemes eseményhez – nem volt rajta más, csak egy keveset takaró, bézs színű ágyékkötő. Jason Momoa egyébként csíkoshasú tonhalakat (hawaii nevén akut) fogott, és láthatóan nagyon jól érezte magát pecázás közben. Az Instagram Storyban posztolt kaland során Momoa természetesen fontos környezetvédelmi üzenetéről sem feledkezett meg. és mondott néhány szót az óceánok állapotáról: „Éppen itt vagyok Hawaiin, és nagyon elszomorít az óceán látványa. Kérlek, tegyetek meg mindent, hogy száműzzétek az egyszer használatos műanyagokat az életetekből. Segítsetek kérlek, ezek a műanyag palackok a vízben egyszerűen nevetségesek…”

Bár a Story sajnos csak 24 óráig látható, csináltunk néhány screenshotot az eseményről:

jason-momoa-horgaszas-agyekkoto

jason-momoa-horgaszas-agyekkoto

Jason Momoa nemrégiben hajvágásával sokkolta Instagram-követőit – és bár szerencsére nem borotválta le teljesen ikonikus hosszú haját, itt is a környezettudatosság üzenete vezérelte figyelemfelkeltő akcióját.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!