Jason Momoa méretes fejtetoválást csináltatott

2022. szeptember 15.
A Trónok harca sztárja Új-Zélandra utazva mutatta meg rajongóinak tradicionális hawaii fejtetoválását, ami sokakat kiakasztott.

Múltkori jótékony hajvágása után újból sokkolta rajongóit Jason Momoa: ezúttal egy óriási fejtetoválással jelentkezett be az Instagramról. A 43 éves színész épp Új-Zélandra tartott tegnap, amikor bejelentkezett, 17,1 millió követője nagy megdöbbenésére

A szürke melegítőnadrágban és fehér atlétában utazó Jason Momoa kalapban tűnt fel a felvételen, majd levette a fejfedőt, és megmutatta a koponyája oldalsó részétől a nyakán át futó mintát. A honolului születésű színész izgatottan mutatta meg a törzsi mintát, miközben azt kiáltotta: „A háború ura érkezik, bébi!”

Az alábbi felvételen közelről és alaposan is megfigyelhetjük a Trónok harca színészének őrült tetoválását:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

 

A múltkori hajvágással már sok rajongójára ráhozta a frászt, de szerencsére most azért látszik, hogy a nyírást csak az egyik oldalra korlátozta, és megőrzött egy jó nagy adagot dús, hullámos hajzuhatagából. Ha visszanöveszti haját, a fejtetoválást is jól el tudja takarni, szóval nincs miért aggódniuk a „régi Momoa” rajongóinak.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!