Forró fotóval köszöntötte férjét Nicole Kidman

2022. október 27.
A pár már 2005 óta együtt van, de a Nicole Kidman által posztolt fotó alapján úgy tűnik, még mindig szenvedélyesen szeretik egymást.

Nicole Kidman örökre (vagyis 4ever) szerelmes lesz férjébe, Keith Urbanbe, és ezt nem csak szavakkal állítja szülinapi köszöntőjében. Az Oscar-díjas színésznő szenvedélyes Instagram-posztban köszöntötte férjét, akivel 2005-ben kezdtek el randizni, majd egy évvel később össze is házasodtak Sydney-ben.

A fotón a páros a Balenciaga 51. Couture Collection vacsoráján látható Párizsban, amint épp egy forró csókot váltanak. „Boldog születésnapot, szerelem!” – írta az 55 éves Nicole Kidman jó pár szívecske emojival is megspékelve üzenetét.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

 

Nicole Kidman és az ausztrál countryénekes idén már többször is tettek egymás felé nyilvános gesztusokat. Kidman korábban romantikus Valentin-napi fotót is posztolt és még a színpadon is meglepte férjét Las Vegasban. Keith Urban pedig meglepetésből repült Vegasból Los Angelesbe, hogy Nicole Kidman mellett lehessen az Oscar-gálán, ahol a sztárt legjobb színésznőnek jelölték Az élet Ricardóéknál című filmért.

Még sok ilyen boldog közös évet kívánunk nekik!

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!