Nicole Kidman címlapon villantotta meg bicepszét

2022. augusztus 24.
A Perfect Magazine borítóján pózol megfeszített bicepsszel és combizmokkal az ausztrál színésznő. De nemcsak a magazin címlapján, hanem belső fotóin is megcsodálhatjuk Nicole Kidman meglepően kidolgozott izmait.

Ha nem sokkolt volna eléggé, milyen kidolgozott izmokkal rendelkezik az 55 éves színésznő, a vörös, frufrus paróka tovább fokozza a meglepetésfaktort a Perfect Magazine képein. A cizellált, leszálkásított izomzata teljesen eltereli a figyelmet a Nicole Kidman által viselt ruhákról, pedig ezek teszik teljessé a retró hangulatot. 

nicole-kidman-perfect-magazine-izom

A Zhong Lin által készített fotókhoz Nicole Kidman egy mikroméretű miniszoknyát és egy Diesel felsőt húzott magára, melyek még inkább a finom arcvonalára terelik a figyelmet. 

A kortárs művészeti magazin Nicole Kidmannek ítélte a Perfect Icon díjat, ezért is került a színésznő a címlapra. „Egy olyan korban, amikor a díjátadó ceremóniák létjogosultsága megkérdőjelezhető és a vörös szőnyeget a díjazott testek és előadók uralják, azt akartuk, hogy a figyelem azokra irányuljon ismét, akik valóban megérdemlik a díjakat” – mondta a magazin szóvivője.

Nem ez Nicole Kidman első olyan címlapja az utóbbi időben, amire felkapjuk a fejünket. A februári Vanity Fair címlapján pózolt egy olyan fotón, ami még a rajongóit is megosztotta. Sokan úgy vélték, hogy annyira megszaladt a Photoshop-guruk keze Nicole Kidman fotóján, ami már nem méltó a színésznő státuszához, ahogy a ruha sem, amit viselt. 

nicole-kidman-perfect-magazine-izom

Nicole Kidmant legközelebb a 2023-as Aquaman-filmben láthatjuk, ami érthetővé is teszi, miért visel mostanában olyan ruhákat, amik korábban elképzelhetetlenek lettek volna a színésznőtől. „Néha működik, néha pedig nem. De imádom az eredeti ötleteket, és ha a dobozon kívül gondolkodhatok” – mondta Nicole Kidman az utóbbi hónapok sajtómegjelenéseiről.

Forrás: Mirror Fotó: Perfect Magazine, Vanity Fair

Olvass tovább!