Hailey Bieber átlátszó ruhája nem sokat hagy a képzeletnek

2022. október 27.
Újabb nap, újabb meztelenruhás híresség.

Néhány évvel ezelőtt még megbotránkoztatónak számított, ma már a mindennapok része: szinte nincs olyan híresség, aki ne mutatkozott volna legalább egyszer egy dögös pucérruhában. Olivia Wilde, Florence Pugh és Rita Ora után most Hailey Bieber folytatta a sort.

Az úgynevezett meztelenruha, vagy más fordításban pucérruha éppen az, amit a neve sugall: egy ruha, ami igazából olyan, mintha ott sem lenne. Sokszor még fehérneműt sem viselnek alatta.

Hailey Bieber tegnap a Tiffany & Co. partiján vett részt Nyugat-Hollywoodban, és az eseményre egy teljesen áttetsző, hosszú ujjú és térd alá érő ruhát választott – megvillantva szintén fekete alsóneműjét.
Hailey Bieber

A 25 éves modell legutóbb múlt héten került a címlapokra, miután közös kép készült róla és Selena Gomezről. A fotónak azért volt akkora jelentősége, mert a két sztár rajongói évek óta gyűlölik egymást, és arról is meg vannak győződve, hogy Gomez és Bieber között is feszült a viszony. Az viszályt valójában Justin Bieber robbantotta ki azzal, hogy miután éveken át élt se veled, se nélküled kapcsolatban Selena Gomezzel, 2018-ban végül (lánykori nevén) Hailey Baldwint vette feleségül.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!