Hailey Bieber és Selena Gomez közös fotóval bizonyítják, hogy nem utálják egymást

2022. október 17.
Ahogy Justin Bieber énekli: „Soha ne mondd, hogy soha.” Úgy tűnik, igaza is lett, hiszen senki sem gondolta volna, hogy felesége és volt barátnője kibékülnek, nemhogy azt, hogy mosolyogva és egymást átkarolva láthatjuk majd őket egy vörös szőnyeges eseményen.

Selena Gomez és Hailey Bieber az Academy Museum of Motion Pictures második éves gáláján találkozott szombat este Los Angelesben, néhány héttel azután, hogy a modell elutasította a pletykákat, miszerint „ellopta” volna a férjét, Justin Biebert volt barátnőjétől, Selenától.

hailey-bieber-selena-gomez-foto

Korábban már párszor megpróbálták elhallgattatni a róluk szóló pletykákat, amelyek szerint utálják egymást Justin Bieber miatt. Hailey éppen a közelmúltban beszélt arról, hogy minden a legnagyobb rendben van közte és Selena között, és az esküvő után is beszéltek egymással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) által megosztott bejegyzés

Selena és Hailey rajongói az évek során gyakorlatilag két táborra szakadtak és utálták egymást, mostantól kezdve azonban már nincs miért viszálykodniuk. A modell és az énekes véget vetettek a pletykáknak azzal, hogy egyszer és mindenkorra leszögezték: jó viszonyban vannak. Le sem olvadt a mosoly az arcukról, miközben egymást átkarolva fotózkodtak a gálán.

Fotó: Getty Images, Forrás: People

Olvass tovább!