Sztárparádé: Olivia Wilde meztelen ruhában pózolt, Amal Clooney ragyogott a vörös szőnyegen

2022. október 17.
Másodszorra rendezik meg a mozi ünneplését, megőrzését és kulturális szerepét éltető Academy Museum Galát, ami idén is az álomgyár legnagyobb színészeit vonultatta fel – és persze olyan énekeseket és modelleket, akik soha nem hiányozhatnak a legfényűzőbb hollywoodi partikról.

Lily Collins

Az Emily Párizsban főszereplője nem hazudtolta meg a divat fővárosát, egy csodálatos, magasan sliccelt szoknyában jelent meg az eseményen.

Selma Blair

A sclerosis multiplexszel élő színésznő egy tündöklő kövekkel kirakott, fekete ruhában érkezett a gálára.

Hailey Bieber

Hailey Bieber egy visszafogott, mégis sokat mutató YSL ruhát választott. A szürkés csodát merész kivágások és az alakját kiemelő szoknya tarkítják, amit a modell egy egyszerű arany nyaklánccal párosított.

Diana Ross

Az énekesnő nemcsak részt vett, hanem fel is lépett a gálán, méghozzá egy igazán dívás, tündöklő összeállításban.

Kaia Gerber

Cindy Crawford és Jordan Gerber lánya már saját jogán is híres, sorra hódítja meg a magazinok hasábjait és a kifutókat, a hétvégén pedig az Academy Museum Galát is, méghozzá egy Alaïa ruhakölteményben.

Tilda Swinton

Tilda Swinton is kapott kitüntetést, amelynek tiszteletére egy Schiaparelli ruhában tündökölt a skót színésznő.

Oliva Wilde

Olivia Wilde egy ezüstös áttetsző, kristályokkal díszített Alexandre Vauthier ruhában kápráztatott el mindenkit Los Angelesben.

Alicia Vikander és Emma Stone

A két színésznő egy-egy harmonizáló Louis Vuitton szettben jelent meg a vörös szőnyegen, és ha már összeöltöztek, a kamerák előtt is pózoltak egyet.

Alexa Demie

Az Eufória sztárja egy Morticia Addamset idéző Balenciaga ruhában jelent meg. Nagyon jól áll neki ez a kicsit darkos stílus!

Jessica Cashtain és Eddie Redmayne

Idén mutatták be a két Oscar-díjas színész közös krimijét, a The Good Nurse-t, úgyhogy a gálán nem maradhatott el a közös fotó, amin Jessica egy Oscar de la Renta ruhában tündökölt.

Amal és George Clooney

Az egyik legjobban öltözött pár Amal és George Clooney voltak. A színész egy klasszikus fekete szmokingot választott, míg az emberi jogi ügyvéd egy pánt nélküli zöld ruhát. Nem kétség, hogy ők voltak az egyik legragyogóbb páros az eseményen!

Julia Roberts

Úgy tűnik, hogy a színésznő imádja a feketét, hiszen elég gyakran viseli a vörös szőnyegen. Persze ez nem baj, hiszen csodásan festett visszafogott fekete-fehér szettjében, ráadásul Academy Museum Gala Icon-díjjal is kitüntették.

Selena Gomez

Az énekes-színésznő ezúttal egy klasszikus szett mellett tette le a voksát. Ő is a fekete színt választotta, amit ezüst ékszerekkel dobott fel, és se a sminket, se a frizurát nem vitte túlzásba – hagyta, hogy természetes szépsége kerüljön előtérbe.

Sophie Turner és Joe Jonas

Az énekes a punk stílust képviselte bőrből készült, grafikákkal díszített öltönyével, míg a színésznő  – aki júliusban adott életet második gyermeküknek – egy csipkés harisnyanadrágban vonult fel egy szintén bőrrel tarkított elemeket tartalmazó ruhában, illetve egy barna kabátban.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!