Rebel Wilson mégsem fog megházasodni

2022. november 06.
Rebel Wilson idén nyáron coming outolt, amikor barátnőjét is bemutatta, de a pletykák ellenére úgy tűnik, a házasságra még nem állnak készen.

Néhány napja írták meg a sajtóban, hogy eljegyezte egymást a 42 éves Rebel Wilson és a 38 éves Ramona Agruma divattervező, a színésznő azonban Instagram-oldalán tisztázta a dolgot: megköszönte a gratulációkat, de közölte, nem jegyezték el egymást.

rebel-wilson-ramona-agruma-eljegyzes-hirek

A páros 2021 decemberében ismerkedett meg egy közös ismerősön keresztül, és állítólag 2022 januárjában jöttek össze. Rebel Wilson idén júniusban tette nyilvánossá kapcsolatát, amikor megosztott egy közös képet Agrumával az alábbi szöveggel: „Azt hittem, a Disney-hercegemet keresem… De kiderült, hogy valójában egy Disney-hercegnőre vágytam.” A szöveg mellé az LMBTQ-mozgalom jelmondatává vált #loveislove hashtaget illesztette.

Bár még nem húztak gyűrűt egymás ujjára, több közeli forrás is megerősítette, hogy Rebel Wilson kapcsolata nagyon is komoly, és abszolút benne van a pakliban, hogy nemsokára házasságot is kötnek egymással.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!