Rebel Wilson sydney-i otthona az ingatlanosok álma

2022. április 08.
Ha a hírességek ingatlanairól van szó, általában Los Angelesben nézünk körül, pedig Sydney-ben is szép számmal akadnak olyan luxusvillák, amikbe gondolkodás nélkül beköltöznénk. Ilyen például Rebel Wilson háza, melytől épp most akar megválni a színésznő.

A Luxe Listings Sydney ingatlanhirdetései között bukkant fel a sydney-i öbölre néző villa, mely még Rebel Wilsoné, de a tökéletes tájolású luxusvillától épp most szeretne megválni a színésznő. 9 millió ausztrál dollárt (2,3 milliárd forint) szeretne kapni Wilson a három hálószobás, Birchgrove városrészben található ingatlanért. 

rebel-wilson-elado-lakas-sydney

Rebel Wilson nem bízza a véletlenre az eladást, Instagramján is megosztotta követőivel, hogy szeretne mielőbb vevőt találni, így bárki bekukkanthat, milyen helyen élt a színésznő. „Van valami különleges ebben a házban. Az elhelyezkedése, a hangulata. Kíváncsi lennék rá, milyen lesz egy alapos felújítás után – írta a közösségi oldalán Rebel Wilson, aki azt is megindokolta, miért akar megválni a csodás háztól. – A következő néhány évben biztosan nem használom, mivel a tengerentúlon dolgozom majd, és szeretném, ha valaki olyané lenne, aki igazán értékeli.”

„A kedvencem a házban valószínűleg a lift, amit én építtettem be, és csodás a látvány, miközben az ember fel-le utazgat vele – tette hozzá Wilson, aki szerint ideális lenne a ház olyasvalakinek, akinek saját hajója van az öbölben. – De annak is remek, aki csak szereti nézni a hajókat, különösen a naplementében.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

A The New York Post értesülései szerint a háromszintes házat csak nemrég építették Paul O’Connor díjnyertes építész tervei alapján. A háznak 180 fokos panorámája van a sydney-i öbölre, ami minden szintről tökéletesen látható. És ez még nem minden. Természetesen az úszómedence sem hiányozhat, ahogy a szintén öbölre néző moziszoba sem. 

A tetőteraszról szintén lélegzetelállító látvány nyílik az öbölre, a második hálószobának pedig hármas balkonja van. Könnyen el tudjuk képzelni, milyen lehet innen nézni Sydney híres újévi tűzijátékát.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!