Rebel Wilson az idei nyár legszebb bikinijét viseli

2022. június 20.
A színésznő fantasztikus púderrózsaszín, 1960-as éveket idéző együttesben strandolt. Egyszerűen nem tudunk tökéletesebb bikinit elképzelni.

Közösségi oldalán osztott meg magáról fotókat Rebel Wilson. A rózsaszín legszebb árnyalata tökéletesen áll a színésznőnek, ahogy a háromrészes, apró kardigánnal kiegészített, 1960-as évek stílusában készült bikini is. A magas derekú alsó gombjai visszaköszönnek a felsőn és a fehér macskaszem formájú napszemüvegen is. 

rebel-wilson-tokeletes-bikini

„Bardot-t idézi” – írta egy kommentelő a kép mellé, amivel teljes mértékben egyet tudunk érteni, és nemcsak a fürdőruha fazonja, de a szőke hajkorona miatt is. 

rebel-wilson-tokeletes-bikini

A 42 éves Rebel Wilson, úgy tűnik, a strandon szeretné kipihenni az utóbbi hetekben körülötte fellángolt sajtóérdeklődést. A színésznő ugyanis coming outolt, és nem teljesen önszántából. Miután egy ausztrál lap azzal fenyegette, hogy nyilvánosságra hozza kapcsolatát a divattervező Ramona Agrumával, Wilson inkább úgy döntött, elébe megy a dolgoknak, és maga jelenti be: egy nőt szeret. „Próbáltuk méltósággal kezelni a helyzetet” – mondta Rebel Wilson. A Sydney Morning Herald később bocsánatot kért a színésznőtől és párjától.

Forrás: Page Six Fotó: Instagram, Getty Images

Olvass tovább!