Rebel Wilson coming outolt, és bemutatta a barátnőjét

2022. június 10.
Rebel Wilson eddig csak férfiakkal randizott – legalábbis a nyilvánosság előtt.

A 42 éves színésznő tegnap posztolt egy közös képet új párjával, Ramona Agrumával, ami mellé az alábbi szöveget írta: „Azt hittem, egy Disney herceget keresek… De lehet, hogy egész idő alatt valójában egy Disney hercegnőre volt szükségem. #loveislove.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

A színésznő ennél többet nem árult el az új kapcsolatáról, de egy barátja a People magazinnak úgy nyilatkozott, hogy Wilson csodálatosan érzi magát, és sosem látta még őt ennél boldogabbnak. A színésznő egyébként múlt hónapban már elmesélte a lapnak, hogy van egy új párja, akivel egy ismerősén keresztül hozták összes, de akkor még nem árulta el, hogy kiről is van szó.

„Hetekig beszéltünk telefonon, mielőtt találkoztunk volna. Ez egy nagyon jó módja volt annak, hogy megismerjük egymást. Ebben az értelemben kicsit régimódi volt, nagyon romantikus” – nyilatkozta.

Rebel Wilson legutóbb Jacob Busch milliárdos üzletemberrel járt, akivel még 2020 szeptemberében jött össze. A kapcsolatuk végül nem volt hosszú életű, négy hónap múlva a színésznő szintén az Instagram-oldalán jelentette be a szakításukat.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!