Megrázó: az utolsó fotók Freddie Mercuryról közvetlenül a halála előtt

2022. november 09.
Elkezdett terjedni az interneten egy Freddie Mercuryról készült fotósorozat, mely az énekes halála előtt alig néhány nappal készült. A képeket az énekes utolsó szerelme készítette.

Megrázó fotósorozat kezdett el terjedni az interneten a tragikusan elhunyt Freddie Mercuryról. A Queen zenekar elképesztő hangú énekese1991. november 24-én hunyt el AIDS-fertőzése következtében, alig 24 órával azután, hogy nyilvános nyilatkozatot tett közzé, melyben megerősítette, hogy HIV-pozitív.

A Queen utolsó klipje a These Are The Days of Our Lives című számhoz készült videó volt, amiben már látszik, hogy az énekes nagyon lefogyott és rendkívül rossz állapotban van.

A frissen napvilágra került fotókon is hasonló állapotban van, bár a képekből nem készült közeli – ezt állítólag külön kérte a beteg énekes. A Freddie Mercury halála előtt alig néhány nappal készült sorozatot a sztár utolsó szerelme, Jim Hutton készítette, aki betegsége ellenére is kitartott az énekes mellett. A képeken Freddie Mercury növények között, egy kertben pózol szeretett macskája társaságában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Freddie Mercury (@freddiemercuryclub) által megosztott bejegyzés

Fotó: Jim Hutton (Instagram), Getty Images

Olvass tovább!