Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy házaspárok

2022. július 21.
Nincsenek botrányaik, kerülik a feltűnést, de még a vörös szőnyegen is alig mutatkoznak együtt. A következő sztárok olyan sikeresen védik a magánéletüket a nyilvánosságtól, hogy sokszor még azt is elfelejtjük, hogy egy párt alkotnak.

Alicia Vikander és Michael Fassbender

Michael-Fassbender-Alicia-Vikander

Alicia Vikander és Michael Fassbender valamikor 2014-ben kezdtek el randizni, de a kapcsolatukat nagyon sokáig titokban tudták tartani. Végül 2017 októberében egy privát ibizai ceremónia keretében összeházasodtak, de a magánéletüket még ezután is erősen védték a kíváncsi szemektől. Csak három évvel az esküvő után, 2020-ban jelentek meg először párként a vörös szőnyegen. Majd tavaly szeptemberben elárulták, hogy – a legnagyobb titokban – megszületett az első közös gyerekük. Sem a baba nevét, sem a nemét nem osztották meg a nyilvánossággal, és képet sem mutattak róla.

Isla Fisher és Sacha Baron Cohen

Isla-Fisher-Sacha-Baron-Cohen 

Isla Fisher és Sasha Baron Cohen 20 évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, és már 12 éve élnek boldog házasságban. A magánéletüket ők is nagyon védik a nyilvánosságtól, de amikor mégis  beszélnek egymásról a sajtónak, akkor minden szavukból árad az egymás iránt érzett szeretetük. Az elmúlt 20 évben három gyerekük született.

Rachel Weisz és Daniel Craig

Rachel Weisz és Daniel Craig évek óta barátok voltak, amikor 2010-ben együtt kezdték forgatni az Álmok otthona című filmet. Weisz ekkor még Darren Aronofsky felesége volt, Daniel Craig pedig Satsuki Mitchell vőlegénye, ám a helyzet villámgyorsan megváltozott. Mindketten szakítottak volt párjukkal, és 2011 júniusában meg is tartották esküvőjüket. A pár 2018-ban jelentette be, hogy az első közös gyermeküket várja. A színésznő egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy Craig szupersztár státusza miatt tartották titokban a kapcsolatukat. „Meg kell védenünk a házasságunkat” – mondta.

Tom Ackerley és Margot Robbie

Tom-Ackerley-Margot-Robbie

Margot Robbie és a filmproducer Tom Ackerley már három éve alkottak egy párt, amikor 2016-ban a legnagyobb titokban összeházasodtak. Robbie azóta se kürtöli világgá a kapcsolatukat, az Instagram-oldalán is alig találni róluk közös képet. Néhány éve a színésznő egyik névtelenül nyilatkozó ismerőse elkotyogta, hogy valójában a két sztárnak esze ágában sincs eltitkolni a világ elől, mennyire szerelmesek, csak azért védik a magánszférájukat, mert – a többi hollywoodi házasságokat látva – szeretnék megőrizni maguknak a boldogságukat.

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski

Amanda-Seyfried-Thomas-Sadoski

Az utolsó szó című filmben olyan erős volt köztük a kémia, hogy a páros úgy döntött, a való életben is folytatják a románcukat. Nagyjából egy évi randizás után, 2017 márciusában ők is megtartották a titkos esküvőjüket. A következő hónapban született meg az első gyerekük, egy kislány, majd 2020-ban jött világra a kisfiuk.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!