Válságban lehet Reese Witherspoon házassága

2022. november 15.
Közeli források szerint teljesen külön életet él Reese Witherspoon és férje, Jim Toth. Bár a páros már 11 éve él házasságban, sokan attól tartanak, hogy már nem lesznek sokáig együtt.

Míg Reese Witherspoon aktív, munkával és egyéb médiaszereplésekkel teli életet él, férje, Jim Toth inkább csendesen, a rivaldafénytől távol él. Ezzel önmagában nem is lenne semmi baj, a színésznőhöz közeli források azonban úgy látják, Reese Witherspoon szinte soha nem tölt már időt férjével, akivel nemrégiben ünnepelték 11. házassági évfordulójukat.

reese-witherspoon-jim-toth-hazassag-valsag

A Radar Online-nak nyilatkozó forrás szerint napok is eltelnek úgy, hogy a pár tagjai egyáltalán nem beszélnek egymással, és ha mégis, akkor is csak a gyerekekről van szó. Sőt, állítólag annyira eltávolodtak egymástól, hogy már a közös programok sem igazán jönnek össze: még ha a színésznőnek sikerül is felszabadítania egy kis időt, férje akkor is inkább sörözni megy a barátaival.

reese-witherspoon-jim-toth-hazassag-valsag

Reese Witherspoon és Jim Toth még párterápiába is elment, hogy rendezze a kapcsolatát, de sokan tartanak tőle, hogy menthetetlenül megromlott közöttük a viszony. A páros egy 10 éves, Tennesse nevű kisfiút nevel közösen, és Reese Witherspoonnak van két gyereke az előző házasságából is: a 23 éves Ava és a 19 éves Deacon.

Forrás: Radar Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!