Ez az olcsó olaj Reese Witherspoon ragyogó hajának titka

2022. szeptember 16.
Olyan gyönyörűen fénylő, egészséges frizurával vonult Reese Witherspoon az idei Emmy-gálán, hogy azt aztán tényleg bárki megirigyelhetné. A fodrásza elárulta, mi a színésznő csoda szép hajának titka.

Egy pánt nélküli, kifinomult Armani Privé ruhában és egyszerű, kibontott hajjal jelent meg Reese Witherspoon az idei Emmy-gálán, mégis szinte minden szem rá szegeződött. Szépségének koronája egyértelműen egészséges, ragyogó szőke haja volt, ami még úgy is tündökölt, hogy fodrásza nem alkotott belőle látványos kontyot vagy más, bonyolult frizurát.

reese-witherspoon-haj-olaj-emmy

Longa Vigi, Witherspoon stylistja azt is elárulta, hogyan érte el, hogy a Doktor Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok színésznőjének haja ennyire ragyogó legyen. Vigi szerette volna, ha Reese Witherspoon ékkövekkel kirakott ruhája és látványos statement nyaklánca mellett haja is tündököl, ehhez pedig a Virtue márka népszerű Healing Oil készítményét használta.

A hidratáló szuperolajak keverékéből álló elixírben E-vitamin és kalahari dinnyemagolaj is került – ezek kombinációja segít simává és fényessé varázsolni a hajat. A különleges olajjal a töredezett hajvégek is kordában tarthatóak, ráadásul csak 44 dollárba, azaz nagyjából 18 000 forintba kerül. Persze tudjuk, hogy ez még mindig nem számít filléres terméknek, de egy A-listás celeb neszesszeréből nem számít olyan drága tételnek.

Természetesen más hidratáló olajokkal is próbálkozhatunk, ha mi is szeretnénk Reese Witherspoonéhoz hasonló, ragyogó frizurát –  a kulcs a táplált, egészséges haj.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!