A vásznon izzott köztük a levegő, a valóságban utálták egymást ezek a sztárpárok

2022. október 20.
A vásznon olyan hitelesen alakították a szerelmeseket, hogy teljesen elhittük a románcot, a valóságban azonban ki nem állhatták egymást ezek a színészek. Vigyázat, illúzióromboló összeállítás következik!

Patrick Swayze és Jennifer Grey a Dirty Dancingben

Tudjuk, tudjuk: ha Bébi és Johnny szerelme nem volt igaz, akkor mégis mi? Swayze és Grey már korábban is játszottak együtt a Vörös hajnal című akciófilmen, és már ott sem jöttek ki valami jól – Grey nem is igazán örült neki, amikor megtudta, hogy ezúttal romantikus filmben kell együtt dolgoznia a színésszel. Az is gondot okozott, hogy Swayze képzett táncos volt, Grey viszont amatőr, ezért a sztárpáros állítólag nagyon sokat vitatkozott a felvételek között.

Leonardo DiCaprio és Claire Danes a Rómeó és Júliában

Imádjuk Baz Luhrmann őrült Shakespeare-feldolgozását, de Leonardo DiCaprio és Claire Danes nem rajongott a közös munkáért… Claire Danes túl gyerekesnek, DiCaprio pedig túl merevnek találta a partnerét, ezért gyakran nem voltak egy hullámhosszon a forgatásokon. Bár DiCaprio akkor már igazi szívtiprónak számított, Danesre állítólag egyáltalán nem hatott a sármja.

Reese Witherspoon és Vince Vaughn a Négy Karácsonyban

A filmben is furcsa párost alkottak, a valóságban pedig kifejezetten nem ment jól a közös munka Vaughn és Witherspoon között. Vaughn inkább a lazaság és spontaneitás híve, míg Witherspoon felkészült és precíz – utóbbi épp ezért mindig igyekezett a forgatókönyvet követni, míg a színész inkább improvizálni akart, ami nagyon megnehezítette a két sztár közötti együttműködést.

sztarpar-romantikus-film-utaltak-egymast

Gillian Anderson és David Duchovny az X-aktákban

Borzasztóan sajnáljuk, hogy össze kell törnünk az X-akták-rajongók szívét, hiszen tényleg ikonikus sztárpárról van szó. A két színésznek rengeteg időt kellett együtt töltenie, ez pedig elég volt ahhoz, hogy megutálják egymást – Duchovny egyszer meg is jegyezte, hogy eszük ágában sincs a szabadidejükben is találkozni, a közös forgatások épp elegendőek.

Ryan Gosling és Rachel McAdams a Szerelmünk lapjaiban

Gosling egyszer bevallotta, hogy eleinte annyira nem bírta Rachel McAdamset, hogy még a rendezőt is megkérte, hogy tegye ki a filmből. Sőt, még nyílt konfliktusuk is volt, amikor egy zárt szobában torkuk szakadtából ordítottak egymástól – a hangulat tehát nagyon nem olyan volt, mint minden idők egyik legromantikusabb filmjében. A forgatás végére azért sikerült összemelegedniük, ugyanis a két színész a való életben is együtt járt egy darabig.

Forrás: BrightSide

Olvass tovább!