Keira Knightley elárulta, kit választott végül az Igazából szerelem végén Juliet

2021. december 08.
Hihetetlen, de közel húsz éve volt az Igazából szerelemnek a bemutatója. Azóta ez lett a nagybetűs karácsonyi film. Ám még mindig vannak olyan kérdések, melyek azóta is válaszra várnak, és nem tisztázták számunkra megnyugtatóan az alkotók. Keira Knightley szerencsére most megválaszolta az egyik ilyen kínzó kérdésünket.

Ha már nem emlékeznénk tökéletesen, a történet a következő: Keira Knightley karaktere, Juliet a Chiwetel Ejiofor által alakított Peter felesége, és nem is sejti, hogy férje legjobb barátja, aki az esküvői tanúja is volt, Mark (Andrew Lincoln) titokban szerelmes belé. A film nagyobbik részében úgy tűnik, mintha kifejezetten ellenszenvesnek találná Julietet, míg ki nem derül, hogy valójában szereti. Roppant romantikus módon, táblákra felírt szavakkal vallja be érzéseit a lánynak, aki válaszként megcsókolja, mielőtt visszasietne férjéhez az otthonába. 

keira-knightley-igazabol-szerelem

Ez a film egyik legmegkapóbb jelenete, ám valószínűleg mindenkiben ott maradt a kérdés, aki látta: kit választott Juliet a végén? Keira Knightley az Entertainment Weekly-nek adott interjúban most először mondta el, hogy ő tudja, ki mellett döntött végül karaktere. “Igen, tudom, hogy a férjemmel maradok a filmben!” – mondta Kinghtley. 

Nem kell azonban annyira sajnálnunk Markot sem. Az Igazából szerelem író-rendezője, Richard Curtis 2019-ben készített egy 15 perces rövidfilmet, melynek a Red Nose Day Actually címet adta, és ebben kiderült, hogy Mark ma már boldog házasságban él kedvenc hírességével, Kate Moss-szal. 

Ugyanebben az interjúban Keira Knightley azt is bevallotta, hogy 2003. óta nem látta a filmet. Ami alapvetően nem meglepő, ha belegondolunk, hogy egészen furcsa lehet saját magát látni a filmvásznon. “Nagyon kellemetlen érzés magadat nézni egy filmben” – mondta Keira Knightley.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!