Ördög Nóra nem hajlandó főzni karácsonykor

2022. november 24.
A műsorvezető elárulta, hogyan ünneplik családjával a karácsonyt, ami egyáltalán nem mondható hagyományosnak.

A legtöbben ajándékvásárlással, főzéssel és őrült ünnepi készülődéssel töltik a december második felét, de nem Ördög Nóra, aki a Kiskegyednek mesélt családja karácsonyi szokásairól. A műsorvezető a lapnak bevallotta, hogy sosem volt igazán nagy rajongója az ünnepnek, de felnőttként még kevésbé szereti, ahogy a karácsony összekötődik a rohangálással. Az ünnepek alatt inkább szeretnének kikapcsolódni, ahogy fogalmaz, „nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá” – jelentette ki Ördög Nóra.

nanasi-pal-x-ordog-nora_gls-szeretet-negykereken

Ezért december 20. környékén a barátnőivel és a gyerekekkel közösen wellnessezni mennek, ahonnan csak 23-án térnek haza. „Amikor mások még ajándékokért szaladgálnak, főznek, mi kicsekkolunk” – teszi hozzá.

Ördög Nóra azt is részletesen elmesélte, hogyan zajlik náluk az ünnep: „24-én itthon vagyunk Diósdon, délelőtt szomszédolunk, csinálunk nagy karácsonyi brunchokat. A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát. Most is így lesz, vagy szépen felöltözünk, és elmegyünk étterembe. Mire hazaérünk, az angyalkák meghozzák az ajándékokat.” A két ünnep közti időszakot főleg a Balatonon töltik, 30-án pedig nagyszabású szilveszteri bulit tartanak a fotóstúdiójukban 80-100 vendéggel. Végül 31-én a gyerekekkel együtt szintén Balatonon várják az újévet.

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!