Hailey Bieber megmutatta alma nagyságú petefészekcisztáját

2022. november 29.
Hailey Bieber reagált a pletykákra: felhúzta pólóját, hogy megmutassa, nem terheshasa, hanem nagy méretű cisztája miatt domborodik a ruhája.

Az elmúlt időszakban felröppent Hailey Bieber terhességének híre: a pletykákat az táplálta, hogy a lesifotósok többször is lekapták a sztár szokásosnál jobban domborodó hasát, amit azonnal gólyahírként értelmeztek. Hailey Bieber azonban most tiszta vizet öntött a pohárba: Instagramján felhúzta pólóját, és elárulta, hogy nem babát vár, hanem egy „alma nagyságú” petefészekcisztától szenved.

hailey-bieber-petefeszek-ciszta-terhesseg

A modell elmondta, hogy szerencsére nincs endometriózisa vagy PCOS-e, de gyakran alakulnak ki nála petefészekciszták, amik rendkívül fájdalmasak és kellemetlenek tudnak lenni. Hailey Bieber hozzátette, a cisztáktól puffadt lesz, sokat görcsöl a hasa, hányingere van és a hangulatára is rányomja a bélyegét a dolog, de azt is megjegyzi, ezzel valószínűleg sok nő tud azonosulni.

Szerencsére nemrégiben azért láthatóan sikerült egy kicsit kikapcsolnia: 26. születésnapját pazar bulival ünnepelte Tokióban szerelme, Justin Bieber társaságában.

Forrás: E! News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!