Gyönyörű nő lett Ben Affleck lánya – fotó

2022. december 03.
A 17 éves Violet Affleck a Fehér Ház bankettjére kísérte el édesanyját, és csak úgy ragyogott elegáns estélyi ruhájában!

Ben Affleck és Jennifer Garner gondosan óvják gyermekeiket a nyilvánosságtól, most azonban egy ritka eseményen tündökölt a sztárpár lánya, Violet Affleck. December elsején Garner és lánya a Fehér Ház állami vacsoráján vettek részt, épp Violet 17. születésnapján! Jennifer Garner egy egyszerű, elegáns fekete estélyit viselt, míg lánya, Violet Affleck egy szintén fekete, spagettipántos aprómintás ruhában tündökölt.

ben-affleck-violet-feher-haz

Ben Affleck és Jennifer Garner három közös gyermeket nevel: Violet mellett a 10 éves Samuelt és a 13 éves Seraphinát. Violetet legutóbb akkor láthattuk nyilvános eseményen, amikor elkísérte édesanyját a Hollywood Walk of Fame ceremóniára még 2018-ban.

Bár most nagyon úgy tűnik, Ben Affleck nagyon el van foglalva Jennifer Lopezzel való kapcsolatával, a színész és exe annak idején még szülő-coachoz is járt, hogy a válás után is harmonikusan nevelhessék együtt a gyerekeket.

Forrás: E! News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!