Ben Affleckkel való szakításáról mesélt Jennifer Lopez

2022. november 29.
Rögös út vezetett a házasságukig.

Jennifer Lopez nemrég interjút adott az Apple Music 1-nak. A beszélgetésben élete legnehezebb időszakáról is vallott, a műsorvezetőnek, Zane Lowe-nak ugyanis arról is mesélt, hogyan élte meg a Ben Affleckkel való 2004-es szakítását.

ben-affleck-szakitas-jennifer-lopez

„Annyira fájdalmas volt, miután szakítottunk. Az volt életem legnagyobb szívfájdalma, amikor 20 évvel ezelőtt lemondtuk azt az esküvőt. Őszintén úgy éreztem, hogy meg fogok halni – mondta az énekesnő. – Most, 20 évvel később azonban végre happy enddel ért véget a dolog.”

J.Lo arról is beszélt az interjúban, hogy a Ben Affleck által ihletett 2002-es This Is Me… Then lemez folytatásaként nemsokára új albumot fog kiadni This Is Me…  Now címmel, amiről korábban már mi is írtunk. „Azt a pillanatot ragadtuk meg, amikor újra találkoztam életem szerelmével, és eldöntöttük, hogy örökre együtt leszünk. Az album azt üzeni, hogy ez a szerelem létezik és valódi” – mondta az énekesnő, aki arra szeretné bátorítani az egész világot, hogy akkor se adjuk fel a vágyainkat, ha időnként elveszítjük a reményt.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!