Jennifer Lopez új albummal jön!

2022. november 25.
A This Is Me... Now 20 évvel a Ben Afflecknek dedikált This Is Me... Then album után született meg.

Nagy nap ez Jennifer Lopez rajongóinak, az énekesnő ugyanis bejelentette 9. stúdióalbumának megszületését – az új This Is Me… Now 20 évvel a Ben Afflecknek dedikált This Is Me… Then című album után érkezett. Ezzel egyúttal az is kiderült, miért sötétedett el J.Lo oldala a bejelentést megelőző napon!

 

A Jenny From The Block énekesnője maga osztotta meg a hírt a közösségi médiában egy rövid klippel, amiben láthatjuk, ahogy Jennifer Lopez újraalkotja a 2002-es régi album borítóját. Sajtóközleménye szerint az új albumot „az elmúlt két évtized érzelmi, spirituális és pszichés utazása ihlette” – és valószínűleg Ben Affleckkel való szerelmének újraéledése is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Az albumra 13 dal került, köztük sok szám egyértelműen reflektál párkapcsolatára a címével, például a Dear Ben pt. II vagy a Midnight Trip To Vegas, ami esküvőjükre utal. A friss lemez egyúttal azt is jelenti, hogy Jennifer Lopez visszatért a dalszerzői és produceri feladatokhoz.

Amíg az új dalokat várjuk (amik között J.Lo szerint egyszerre lesznek őszinte és érzelmes, plusz vidám dalok is) mindenképpen hallgassuk meg az énekesnő legjobb klasszikusait is!

Olvass tovább!