Olivia Wilde bosszúruhája nem sokat hagyott a képzeletre

2022. december 07.
Az újonnan szinglivé vált Olivia Wilde szinte semmit sem bízott a képzeletre, amikor kedd este Santa Monicában a People's Choice Awards vörös szőnyegére lépett.

A 38 éves színésznő-rendező – aki a múlt hónapban szakított a 28 éves Harry Styles-szal – egy merész, áttetsző fekete csipkeruhában vonult végig a fotósok hada előtt.

olivia-wilde

A kétgyermekes színésznő csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen, látványos bosszúruhájában egész este erőt és magabiztosságot sugárzott. Senki nem mondta volna meg, hogy csupán néhány hete lett vége a kapcsolatának. Wilde az este folyamán egy díjat is átvehetett, a Nincs baj drágám lett ugyanis 2022 legjobb drámai filmje. A rendező a köszönőbeszédében a következőt mondta: „Nagyon szépen köszönöm. Nyilvánvalóan ez nem nekem szól, hanem az egész produkciónak. Megtiszteltetés, hogy a stáb nevében átvehetem.”

A bosszúruha intézménye nem új keletű, talán a leghíresebb Diana hercegnő fekete estélyije, de Reese Witherspoon vagy Kate Holmes számára sem ismeretlen a műfaj. Legutóbb Camila Morrone mutatta meg Leonardo DiCapriónak, hogy mit vesztett azzal, hogy elhagyta.

olivia-wilde

Novemberben derült ki, hogy Olivia Wilde és Harry Styles, akik a Nincs baj drágám című film forgatásán ismerkedtek meg, úgy döntöttek, hogy szünetet tartanak, mivel az eltérő időbeosztásuk és prioritásaik miatt nem tudtak egymásra időt találni. Bár a hírek szerint Harry és Olivia még mindig baráti viszonyban vannak, egy forrás a People-nek elmondta, hogy a különválás nehéz volt a színésznő számára, aki korábban azt hitte, hogy képesek lesznek a problémáik megoldására.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images

Olvass tovább!