Harry Styles és Olivia Wilde a pletykák szerint együtt él az Egyesült Királyságban

2022. október 10.
Úgy tűnik, szintet lép Olivia Wilde és Harry Styles kapcsolata!

A pletykák szerint Harry Styles és Olivia Wilde 2020-ban kezdett randevúzni, miután Wilde elvált a férjétől, Jason Sudeikistől. A Nincs baj, drágám (Don’t Worry Darling) című film forgatásán ismerkedtek meg Harryvel.

Egészen 2021 januárjáig nem lehetett semmi biztosat tudni a párról. A One Direction banda egykori tagjáról és a színészről, Oliviáról pletykálni kezdtek, mert egy esküvőn kézen fogva jelentek meg. Később is többször látták randevúzni őket, így egyre biztosabbá vált a szóbeszéd.

olivia-wilde-harry-styles

Harry és Olivia eljegyzéséről is lehetett pletykákat hallani, és most úgy tűnik, a pár ismét lépéseket tett a kapcsolat elmélyítéséért: állítólag Londonban készülnek összeköltözni Olivia gyermekeivel, Otisszal és Daisyvel, akiket az exével közösen nevelnek.

Egy forrás a The Sun Online-nak azt mondta, hogy Olivia egy észak-londoni iskolát nézett ki, hogy beírathassa két gyerekét, ez biztosan nagy változás lesz Los Angeleshez képest.

Olivia állítólag mostanában több időt töltött az Egyesült Királyságban, sőt, 2019-ben vásárolt egy 8 millió font értékű kastélyt Hampstead Heath közelében.

Fotó: Getty Images, Forrás: Marie Claire UK 

Ezt már olvastad?