Olivia Wilde megnyerte az első gyermekelhelyezési csatáját Jason Sudeikis ellen

2022. augusztus 13.
Elutasították Jason Sudeikis Olivia Wilde ellen benyújtott gyermekelhelyezési kérelmét, miután a bíró úgy döntött, hogy a gyerekek otthona Kalifornia államban van.

A Ted Lasso sztárja 2021 októberében indított pert exe ellen a két közös gyerekük miatt a New York-i bíróságon. Azért szerette volna megváltoztatni a gyermekelhelyezést, mert jelenleg Olivia Wilde és a két gyerek (a 8 éves Otis és az 5 éves Daisy) Los Angelesben élnek, míg Sudeikis azt szeretné, ha a fia és a lánya Brooklynban laknának vele együtt. A színész kérelmét azonban elutasították, mivel a bíró a dokumentumok alapján úgy ítélte meg, hogy nem New York a gyerekek lakóhelye, hanem Kalifornia.

olivia-wilde-jason-sudeikis

Olivia Wilde és Jason Sudeikis gyerekelhelyezési csatározásai nem zajlanak túl békésen. Tavasszal, a Las Vegas-i CinemaCon fesztiválon Wilde éppen a színpadon beszélt a legújabb rendezéséről, a Don’t Worry Darling című filmről, amikor egyszer csak odalépett hozzá egy férfi, és átadott neki egy nagy, sárga borítékot. A színésznő és a közönség sem tudta mire vélni a dolgot, később derült csak ki, hogy a furcsa incidens során a színésznőnek a gyerekfelügyeleti joggal kapcsolatos dokumentumokat kézbesítették ki Jason Sudeikis kérésnek megfelelően.

Az esettel kapcsolatban Olivia Wild benyújtott a bíróságra egy dokumentumot arról, hogy Sudeikis agresszív módon próbálta zavarba hozni és fenyegetni őt a nyilvános kézbesítéssel. Wilde azt állította, hogy Sudeikis „felháborító jogi taktikát” alkalmazott. „Jason akciói egyértelműen arra irányultak, hogy megfenyegessen és meglepjen. Diszkréten is átadhatta volna a papírokat, de ehelyett úgy döntött, hogy a lehető legagresszívabb módon akarja ezt megtenni” – olvasható a dokumentumban.

A bírósági papírokban egyébként Wilde azt állította, hogy az exével korábban már megegyeztek arról, hogy a következő évben a gyerekeiket Los Angelesben járatják iskolába, mivel Sudeikis Londonban forgatta a Ted Lasso utolsó évadát. Jason Sudeikis azonban meggondolta magát, úgy döntött, hogy a következő évben New Yorkba akar menni, és azt akarta, hogy a gyerekek is ott legyenek vele a szabadidejük alatt. Ebbe azonban Wilde nem egyezett bele, mondván, hogy a gyerekek évek óta nem élnek már New Yorkban. Jason Sudeikis ekkor fordult a bírósághoz a gyermekelhelyezés ügyében.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!