A nap legcukibb videóján Bruce Willis táncol 10 éves lányával

2022. július 26.
Felesége posztolta azt a videót, melyen a 10 éves Mabellel táncol Bruce Willis, aki továbbra is harcol az afáziával.

A 67 éves színész különböző táncmozdulatokra tanítgatja Emma Heminggel közös lányát, a 10 éves Mabel Ray-t a házuk tornácán Lizzo egyik dalára. A felvételt, a betegsége óta nyilvánosan ritkán mutatkozó Bruce Willis felesége posztolta közösségi oldalán azzal a megjegyzéssel, hogy erős kezdés a hétvégéhez”. 

bruce-willis-gyerek

Sok követőjük megköszönte Emma Hemingnek, hogy időnként rak ki képeket és videókat Bruce Willisről, hiszen sokan szeretnék tudni a világban, hogy jól van, mosolyog és még mindig kapható a mókára. Körülbelül négy hónappal ezelőtt hozta nyilvánosságra a családja – Demi Moore bejegyzésében -, hogy Bruce Willis-t afáziával diagnosztizálták, emiatt visszavonul a színészkedéstől. 

Mabelen kívül Bruce Willisnek és Emma Hemingnek van még egy 8 éves kislánya, Evelyn, Demi Moore-ral pedig 3 közös lánya született, Rumer 33 éves, Scout 31, Tallulah pedig 28. 

Emma Heming a színész egészségére vonatkozó bejelentés óta posztolt már arról, hogy Bruce Willis kosárlabdázik a régi barátaival, legutóbb pedig apák napján osztott meg egy aranyos családi fotót.

Forrás: ENews Fotó: Instagram/Emma Heming

Olvass tovább!