Demi Moore 60 éves lett, a csivavájával táncolva ünnepelte az új mérföldkövet

2022. november 14.
Úgy tűnik, hogy a színésznő nagyon jól érzi magát a bőrében.

Újabb mérföldkő jött el Demi Moore életében. A színésznő a hétvégén töltötte be 60. életévét. A sztár másnap az Instagramon egy aranyos videóval köszönte meg mindenkinek a jókívánságokat.

demi-moore-60-eves-csivava

„Születésnapi mérföldkőhöz érkeztem, szeretettnek és hálásnak érzem magam. Köszönöm mindenkinek a tegnapi kedves üzeneteket” – írta Demi, akiről természetesen ránézésre egyáltalán nem lehet megállapítani, hogy mennyi idős. A videóban a színésznőt körbeállták a szerettei, hogy elénekeljék neki a Boldog születésnapot című dalocskát, miközben Demi vidáman táncolt a kutyájával, Pilaffal, akivel éppen egyszerre ünnepli ezt a különleges napot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

A sztár a kis kedvencét sem hagyta ki az ünneplésből, egy videós összeállításban emlékezett meg négylábú barátjának szülinapjáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

A kommentszekcióban több híresség, köztük Michelle Pfeiffer, Rita Wilson és Julianne Moore is felköszöntötte a sztárt. Volt férje, Bruce Willis és az ő új felesége, Emma Heming Willis pedig még egy külön bejegyzést is szenteltek Emma Instagram Storyjában Demi ünneplésére. „Boldog születésnapot, Demi Moore. Szeretünk kívül-belül” – üzenték a színésznőnek.

Forrás: Yahoo, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!