Brad Pitt nyilvánosan is megjelent új barátnőjével

2022. december 16.
Rengeteg híresség felvonult a Babylon című film premierjén, de a legizgalmasabb dolgok az after partyn történtek, ahol Brad Pitt új barátnője is megjelent.

Egyre biztosabbnak tűnik Brad Pitt és Ines de Ramon kapcsolata: nemrégiben még közös fotót is készítettek a friss párosról, most pedig a Babylon című film premierje után tartott after partyn látták őket együtt. A Babylon Brad Pitt legújabb filmje, amiben Margot Robbie oldalán szerepel – a premieren egyébként a tündöklő Margot Robbie is ott volt.

brad-pitt-szepsegtitka-arckrem

Az 58 éves Brad Pitt és a 32 éves Ines de Ramon (aki az ékszerbizniszben dolgozik), állítólag nagyon jól érezte magát a bemutatón: lelkesen beszélgettek a vendégekkel és egymásba átkarolva nevettek. A People forrásai szerint a szerelmesek nagyon boldogok együtt, Brad Pitt állítólag nagyon odáig van új barátnőjéért. Az ismerősök szerint Ines „vicces, aranyos és nagyon energikus, igazán szimpatikus személyiség”.

Ines de Ramon korábban a Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley felesége volt, de nemrégiben elvált, vagyis Brad Pitthez hasonlóan ő is viszonylag frissen facér. De Ramonról nagyjából annyit lehet tudni, hogy az Anita Ko nevű ékszermárkának dolgozik, és hogy 2019 óta fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó health coachként szerzett magának ismertséget.

Nemrégiben egyébként még Emily Ratajkowskival hozták hírbe Brad Pittet, de úgy tűnik, ez a hír kacsa volt (a modell azóta állítólag Pete Davidsonnal randizik).

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!