Ő lehet Brad Pitt új szerelme

2022. november 16.
Ines de Ramon egészség coach lehet Brad Pitt új kiszemeltje: a párost egy Bono-koncerten fotózták le, ahová Cindy Crawforddal és férjével érkeztek.

Cindy Crawford és férje, Rande Gerber oldalán Brad Pitt és egy új arc, Ines de Ramon is feltűnt a vasárnap tartott Los Angeles-i Bono-koncert backstage-ében. A felállás nagyon duplarandi-gyanús, és sokan úgy sejtik, Brad Pitt válása után már készen áll egy új kapcsolatra.

brad-pitt-szepsegtitka-arckrem

Ines de Ramon korábban a Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley felesége volt, de nemrégiben elvált, vagyis Brad Pitthez hasonlóan ő is viszonylag frissen facér. De Ramonról nagyjából annyit lehet tudni, hogy az Anita Ko nevű ékszermárkának dolgozik, és hogy 2019 óta fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó health coachként szerzett magának ismertséget.

ines-de-ramon-paul-wesley-brad-pitt

Ines de Ramon és volt férje, Paul Wesley

Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy Brad Pittnek elege van már a hollywoodi színésznőkből, és most olyasvalakivel járna, aki kicsit távolabb van ettől a zűrős világtól. Nemrégiben egyébként Emily Ratajkowskival hozták hírbe a színészt, de úgy tűnik, ez a hír kacsa volt (a modell azóta állítólag Pete Davidsonnal randizik).

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!