Jennifer Aniston: „Megpróbáltam teherbe esni. De az a hajó elment”

2022. november 09.
Jennifer Aniston most először beszélt őszintén élete egy rendkívül nehéz és személyes fejezetéről.

A bulvárlapok évtizedeken át nem tudták feldolgozni a tényt, hogy Jennifer Aniston sosem vált anyává, és hogy saját bevallása szerint gyerek nélkül is boldog az élete. Rendszeresen terjesztettek róla nevetséges vagy éppen felháborító pletykákat, de évente legalább egyszer biztosan beszámoltak az éppen aktuális nem létező terhességéről is vagy titokban szült gyerekéről – akinek az esetek többségében természetesen Brad Pitt volt az apja. A színésznő általában csak nevetett ezeken a pletykákon, miközben az anyává válással kapcsolatos vágyairól, esetleges küzdelmeiről sosem beszélt. Egészen mostanáig.

Jennifer Aniston

A ma frissen megjelent Allure magazinban azonban Jennifer Aniston életében először, őszintén mesélt a termékenységi nehézségeiről, és arról, hogy annak idején igenis vágyott gyerekre. Csak sosem sikerült teherbe esnie.

„Megpróbáltam teherbe esni. Ez egy kihívásokkal teli út volt számomra, de akkor senki nem tudott róla. A sok-sok évnyi spekuláció… Nagyon nehéz volt. Végigcsináltam a mesterséges megtermékenyítést, kínai teákat ittam, amit csak el tudsz képzelni. Mindent beleadtam. Bármit megadtam volna, ha valaki azt mondja, hogy fagyasszam le a petesejtjeimet. De egyszerűen eszembe sem jutott. Szóval itt vagyok ma. A hajó elment – mondta Jennifer Aniston, majd azt is kihangsúlyozta, hogy ettől függetlenül semmit nem bánt meg az életében. – Igazából most már egy kis megkönnyebbülést érzek, mert ezután már nem történhet meg. Nem kell többé ezen gondolkodnom.”

Aniston szóba hozta a Brad Pitt-tel 2005-ben történt szakítását is, és végre tiszta vizet öntött a pohárba a válássukkal kapcsolatos spekulációk kapcsán. „Mindenki azt mondta, hogy önző voltam, és csak a karrieremmel törődtem. Mindenki arról beszélt, hogy a férjem azért hagyott el, mert én nem akartam gyereket. Ez abszolút hazugság volt. Nincs semmi rejtegetni valóm ezen a ponton.”

Forrás: E!Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!