Transznemű modellel jöhetett össze a világ legértékesebb focistája

2022. szeptember 01.
A Paris Saint-Germain csatára, Kylian Mbappé néhány hónapja alkothat egy párt a világ egyik leghíresebb transznemű modelljével, Ines Rauval.

Kylian-Mbappé

A francia és az olasz sajtó szerint a Paris Saint-Germain labdarúgója, a 23 éves Kylian Mbappé több hónapja alkothat egy párt a 32 éves transznemű modellel, Ines Rauval. Rau férfinak született, de 16 évesen nemváltó műtéten esett át, és azóta transznőként éli az életét. 2017-ben vált világszerte híressé, miután ő lett az első transznemű modell, aki a Playboy címlapján szerepelt.

Az olasz Corriere dello Sport beszámolója szerint a párt először a cannes-i filmfesztiválon látták együtt még májusban, nemrég pedig fotók is készültek róluk, amint egy luxusjachton buliznak. Az egyik képen a focista a karjában tartja a párját.

Mbappé már évekkel ezelőtt is felkerült a rasszista-homofób támadások céltáblájára, és a nemzetközi sajtó szerint félő, hogy a focistának most majd újabb zaklatásokkal kell szembe néznie. De az is kérdés, hogy a nem éppen elfogadásukról és progresszivitásukról híres futballszurkolók hogyan fognak viszonyulni Mbappé új kapcsolatához.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!