Brad Pitt új szerelmével ünnepelte 59. születésnapját

2022. december 20.
Egyre többször látják együtt Brad Pittet és Ines de Ramont: a színész most egy igazán jeles napon, 59. születésnapján töltötte vele az időt.

Legutóbb a Babylon című film premierjét követő after partyn tűnt fel együtt a páros, most a lesifotósok Brad Pitt születésnapját ünnepelve kapták le őket. Pár hónapja röppent fel a pletyka, hogy Brad Pitt a Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley exével, Ines de Ramonnal járhat, bár akkor ezt még nem sok nyilvános bizonyíték igazolta. Azóta egyre gyakrabban láthatjuk együtt őket, és egyre több forrás erősíti meg, hogy Brad Pittre újra rátalált a szerelem.

brad-pitt-ines-de-ramon-szerelem-randi-szulinap

Brad Pitt és Ines de Ramon

Múlt vasárnap a színész 59. születésnapján látták őket: Brad Pitt laza inget viselt, míg Ines de Ramon egy szőrmerészlettel díszített elegáns kabátban volt. A fotót a People oldalára kattintva lehet megnézni.

Ines de Ramon Brad Pitthez hasonlóan viszonylag frissen facér, Wesley-vel való szakítása óta. De Ramonról nagyjából annyit lehet tudni, hogy az Anita Ko nevű ékszermárkának dolgozik, és hogy 2019 óta fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó health coachként szerzett magának ismertséget.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!