Hírességek, akik őszintén vallottak nehéz terhességükről és szülésükről

2022. október 25.
A terhesség, a szülés és az anyaság távolról sem csak boldogságban úszó, cukormázas állapot – rengeteg fizikai és lelki teherrel járó időszak lehet egy nő életében. Nincs ez másképpen a hírességekkel sem, akik közül szerencsére egyre többen beszélnek megdöbbentő őszinteséggel saját nehézségeikről.

Jennifer Lawrence

A 32 éves Jennifer Lawrence idén februárban adott életet első gyermekének, de előtte már két vetélése is volt, amiket szintén nyíltan vállalt. A színésznő azt is megosztotta, hogy a lépcsőn állva kezdett vajúdni, és bár korábban mindenféle inspiráló mondatot összeírt férjének, hogy azokat ismételje szülés közben, a kórházban már olyan fájdlamai voltak, hogy egy szót sem akart hallani.

jennifer-lawrence-napernyo

Blake Lively

A mindig tökéletes Blake Livelyról azt gondolnánk, sosincs rajta egy gramm felesleg sem, de korábban elmondta, nagyon nehéz volt számára leadni a terhesség alatt felszedett súlyt. Lively azt is bevallotta, nagyon nehéz, amikor friss édesanyaként más anyukákhoz hasonlítgatod magad, hiszen ez rengeteg bizonytalanságot szülhet bennünk.

blake-lively-ryan-reynolds-babavaras

Amy Schumer

A színésznő 2019-ben lett édesanya, és jó komikushoz híven rengeteget viccelt a terhesség nehézségeivel. Schumert olyan durva reggeli rosszullétek kínozták, hogy még kórházba is került – azt mondta, az autóban utazva öt percenként hánynia kellett.

amy-schumer-kenyszeres-hajtepes

Amanda Seyfried

A terhesség nem csak színtiszta boldogság. Amanda Seyfried a várandóssága altt végig alacsony dózisú antidepresszánst szedett, amit már a babavárás előtt is felírtak neki. A gyógyszerre azért volt szüksége, hogy meg tudjon küzdeni szorongásával.

Amanda-Seyfried-Mundurzco-Kornel-Tom-Holland-The-Crowded-Room-sorozat

Gwyneth Paltrow

A kétgyerekes édesanyának első szülése sürgősségi császármetszéssel végződött egy súlyos vészhelyzet miatt, később, harmadik terhessége pedig vetéléssel. Paltrow elmondta, egyáltalán nem ért vele egyet, hogy az anyáknak úgy kell tenniük, mintha a testük semmit sem változott volna a terhesség alatt, hozzátéve, az ő hasa egyáltalán nem úgy nézett ki szülés után, mint a közösségi médiában feszítő „csodaanyáké”.

gwyneth-paltrow-luxusvilla

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images

Olvass tovább!