Kismama-kollekcióval jön Stella McCartney és az Adidas

2022. augusztus 11.
A különleges kollekció célja, hogy a kismamák is kényelmesen mozoghassanak – a terhesség bármelyik szakaszában járjanak is.

Az Adidas Stella McCartney-val közös 2022-es őszi–téli kismama-kollekciójában olyan darabok kaptak helyet, amikkel a várandós nők is kényelmesen sportolhatnak, függetlenül attól, hogy a terhesség melyik szakaszában vannak éppen, vagy hogy milyen mozgásformát választanak. A kollekció legkülönlegesebb darabja az Adidas első szoptatós sportmelltartója, amivel már a gyermekágyas anyukákat bátorítják mozgásra.

adidas-stella-mccartney-kismama-kollekcio-szoptatos-sportmelltarto

A lila és fekete színben érkező melltartó állítható pántokkal, lehajtható részlettel és kivehető betétekkel segíti azokat az édesanyákat, akik mozgás közben szeretnének szoptatni. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a melltartók 79 százalékban újrahasznosított anyagból készültek, és kényelmesen idomulnak viselőjük egyedi alakjához.

De terveztek kényelmes kismamamelltartót és a pocakot ölelő leggingset is, továbbá egy oversized 3 az 1-ben dzsekit, ami alá a hordozó is kényelmesen befér. A sportmárka egyébként már aktív trendhez csatlakozott az új kismamadarabokkal: a Reebok a NASA-tól kölcsönzött különleges géllel turbózta fel melltartóit, hogy minden élethelyzetben kényelmes mozgást biztosítson a nőknek, a Nike pedig szintén kijött már saját kismama-kollekcióval és szoptatós melltartóval.

adidas-stella-mccartney-kismama-kollekcio-szoptatos-sportmelltarto

Forrás: Dezeen

Olvass tovább!