Michelle Obama úgy érezte, a férje túl sokat húzta ki magát az otthoni feladatok alól

2023. január 02.
Michelle Obama a Revolt TV műsorában mesélt arról, hogy mennyire nehéz éveket élt meg akkor, amikor a férje az Egyesült Államok elnöke volt. 
Michelle eddig sosem hallott őszinteséggel mesélt az embert próbáló időszakról, amikor is egyedül kellett gondoskodnia két kislányukról, hiszen Barack Obamának az elnöki teendők mellett erre nem volt ideje. 

„Az emberek azt hiszik, hogy rosszindulatú vagyok, amiért ezt ki merem mondani, de igen, volt tíz év, amikor ki nem állhattam a férjemet” – nyilatkozta. Azt is elmondta, hogy szerinte a férje a kelleténél többet hivatkozott a munkájára,  amíg ő otthon maradt a gyerekekkel, a férje gyakran golfozni és beszélgetni járt. Ráadásul ekkoriban voltak kicsit a gyerekek, így Michelle-nek extrán sok teendője volt otthon.

Az egykori first lady arról is mesélt, hogy az a tíz év kritikus volt a házasságuk szempontjából, próbálták kitalálni, kinek milyen feladatot kell vállalnia ahhoz, hogy egyenlőbben osszanak meg a terhek. „Harminc éve házasok vagyunk, de tíz évet elviseltem ezért az összességében harminc évért cserébe” – mesélte.

Barack Obama, Michelle Obama és a lányaik, Sasha és Malia

Barack Obama, Michelle Obama és a lányaik, Sasha és Malia (Fotó: Win McNamee/Getty Images)

Ezt már olvastad?