Michelle Obama szilveszteri szettjénél nincs vagányabb

2022. január 04.
Minden idők legnépszerűbb first ladyje elképesztően vagány összeállításban köszöntötte az újévet.

Michelle Obama 48 milliós Instagram-oldalára töltött fel egy képet az újév örömére, a fotó pedig ma már 5,1 millió lájknál tart. A házaspár csillagos partiszemüvegben, és egy olyan vagány outfitben állt a kamera elé, amitől azóta is visszhangzik a világháló.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Obama (@michelleobama) által megosztott bejegyzés

Az órafanatikusok a kép láttán egyből az egykori elnök karórájára zoomoltak rá, és kinyomozták, az két kevésbé ismert afroamerikai gyártó, az Actively Black és a Teleport Chronograph közös, mindössze 300 dolláros órája. Az egykori first lady – aki a menopauzáról is nyíltan mer beszélni – magasított derekú sortot, arany-fehér-sárga virágos hímzéses Etro blézert, nagy arany karika fülbevalót, arany gyöngysort és egy M-betűs gyűrűt viselt, a szettet pedig egy szokatlanul izgalmas fekete Cult Gaia szandállal koronázta meg, aminek legizgalmasabb része a magasított, gömb sarok. A bőr lábbeli ára 172 dollár.

Ha cipőkről van szó, Michelle Obama szeret kísérletezni, a visszafogottan elegáns darabok mellett simán bevállal egy flitteres Balenciaga csizmát, egy buja Jimmy Choo-t vagy egy neonpink Stuart Weitzman lábbelit.

Michelle Obama

Michelle Obama és Sarah Jessica Parker

Michelle Obama

Michelle Obama Oprah Winfrey műsorában 

Forrás: Footwearnews Fotók: Getty Images, Nordstrom

Olvasd el ezt is!