Sztárok, akik 2022 első félévében mondtak igent egymásnak

2022. augusztus 08.
Még alig kezdődött el a nyár, máris sokszor hallhattuk (képzeletben) azokat a bizonyos esküvői harangokat. Emlékszel még, kik miatt?

Míg az elmúlt két évben sajnos számtalan esküvőt el kellett halasztani a koronavírus-járvány terjedése miatt, addig idén már hónapról hónapra egyre több pár állhat oltár elé, hogy kimondhassák egymásnak az igent. Sőt, számtalan híresség is akad, aki a távolságtartásra vonatkozó szabályok eltörlésével végre hivatalosan is összeköthette az életét a szerelmével – és immár a nagyszabású, akár több napon át tartó lagziról sem kellett lemondaniuk.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvője (Fotó: On The JLo)

Jennifer Lopez és Ben Affleck például közel két évtizeddel azután házasodott össze, ahogyan eredetileg tervezték. Most azonban sikerült eljutniuk a gyűrűcseréig, méghozzá egy Las Vegas-i kápolnában, de könnyen előfordulhat, hogy összeszerveznek még egy bónusz menyegzőt is a barátok kedvéért. Ám addig is, amíg erre várunk, összegyűjtöttük, kik azok a hírességek, akik megnyitották az esküvői szezont 2022-ben.

Anya-Taylor Joy és Malcolm McRae

Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae

A vezércsel sztárja az életben is jól titkolja a következő lépését, így azt sem árulta el a nyilvánosságnak, hogy éppen azt tervezi, férjhez megy. Pedig Anya-Taylor Joy júliusban összeházasodott Malcolm McRae zenész-színésszel, akivel 2021 tavaszán kezdett el randevúzni. A kapcsolatukat egyébként a reflektorfénytől távol élik, így sem a lagziról, sem a városházán tartott esküvőjükről nem láthattunk egyetlen felvételt sem. De ha hihetünk a pletykáknak, szerveznek egy második ceremóniát is – méghozzá sokkal több vendég részvételével. Ám akármennyire is titokzatos az újdonsült feleség, egy picit azért még Anya-Taylor Joy is bepillantást engedett a mindennapjaikban az egyik interjújában, és elmesélte, hogy töltik a szabadidejüket együtt. „Végre találtam valakit, aki boldogan ül mellettem csendben, miközben mindketten olvasunk. Egyszerre vagyunk nyolcvan-, illetve hétévesek, és ez szuperül működik nekünk.”

Kirsten Dunst és Jesse Plemons

Kirsten Dunst és Jesse Plemons

Kirsten Dunst hat együtt töltött év és két közös fiúgyermek, Ennis Howard és James Robert megszületése után döntött úgy, hogy igent mond társának, Jesse Plemonsnak – aki hozzá hasonlóan színészként dolgozik. A két Oscar-jelölt sztár Jamaicában állt oltár elé júliusban, de az esküvő tényének megerősítése mellett semmilyen információt nem adtak ki a nagy napjukról. „A mindenem vagy. Sosem hittem volna, hogy olyan partnerem lehet, aki annyira megért, mint te engem” – mondta Jesse-nek Kirsten, amikor felavatták a csillagját a hollywoodi Hírességek sétányán.

Britney Spears és Sam Asghari

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés


Aligha akad olyan ember, aki ne szurkolt volna Britney Spearsnek, hogy kiszabadulhasson az apja gyámsága alól, és újra ő irányíthassa a saját életét – és végre családot alapíthasson a barátjával, Sam Asgharivel. A feltörekvő színész, 2021 őszén azonnal el is jegyezte Britneyt, és a menyegzővel sem vártak sokáig, hiszen június 9-én örök hűséget fogadtak egymásnak az otthonuk védelmében – és néhány A-listás híresség szeme láttára. A friss házasokat olyan sztárok köszöntötték az esküvőn, mint Madonna, Paris Hilton, Donatella Versace, Drew Barrymore vagy Selena Gomez. „Egy tündérmeseként képzeltük ezt el és az is volt – jelentette ki Sam később. – A szeretteinkkel, a hozzánk legközelebb álló személyekkel szerettünk volna lenni. Egyszerűen csak ünnepelni akartunk.”

Kourtney Kardashian és Travis Barker

A Kardashian-család tagjai nem a visszafogottságukról híresek, így egyáltalán nem meglepő az a tény sem, hogy Kourtney nemcsak egyszer, hanem háromszor is oltár elé vonult a vőlegényével, Travis Barkerrel. Sőt, a valóságshow-sztár megtörte a hagyományokat, és nem fehér, hanem fekete menyasszonyi ruhát választott magának az egyik alkalomra – ami várhatóan egyre nagyobb népszerűségnek örvend majd az arák körében a jövőben. „Travis és én babát szeretnénk” – osztotta meg a nyilvánossággal Kourtney 2022 tavaszán.

Nicola Peltz és Brooklyn Beckham

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@brooklynpeltzbeckham által megosztott bejegyzés


A királyi esküvőkhöz hasonlítják David és Victoria Beckham legidősebb fiának lagziját, amin olyan világsztárok buliztak az ifjú párral április 9-én, mint Serena Williams, Eva Longoria, Mel C, Venus Williams, Marc Anthony vagy Gordon Ramsay – de még Katalin hercegné és Vilmos herceg is meghívást kaptak a nagy napra a floridai Palm Beachen. A pár kapcsolatát tulajdonképpen a koronavírus fűzte szorosabbra, mivel szinte a románcuk legelején karanténba kellett vonulniuk együtt.

Fotó: Getty Images

Sajnos nem minden szerelem kapott boldog befejezést idén Hollywoodban: