Jennifer Lopez kristályokkal díszített pucérruhában premierezett

2023. január 19.
Az 53 éves Jennifer Lopez szó szerint ragyogott új filmje Los Angeles-i premierjén! És mondanunk sem kell, hogy a pucérruha is istenien áll neki!

Úgy tűnik, 2023-ban is tovább hasít majd a pucérruhák trendje! Jennifer Lopez legalábbis egy ilyen ruhadarabot húzott legújabb filmje, a Shotgun Wedding Los Angeles-i premierjére. Az 53 éves sztár elképesztően mutatott a teljesen átlátszó, testszínű estélyiben, amit ezernyi ragyogó kristály díszített. A látványos, uszályos ruha látni engedte J. Lo tökéletes alakját, miközben mégis klasszikus, az ikonhoz méltó lookot kölcsönzött. A merész, mégis elegáns szetthez Jennifer Lopez klasszikus sminket és szigorú kontyot készíttetett, fülébe pedig hosszú, kristályokkal rakott fülbevalót tett. Mondanunk sem kell, hogy minden szem rá szegeződött a vörös szőnyegen!

jennifer-lopez-pucerruha-premier

A Ryan Reynolds produceri közreműködésével készülő Shotgun Weddingben Jennifer Lopez és Josh Duhamel nagyszabású esküvőt tervez az egész család meghívásával, a helyszínen azonban elbizonytalanodnak tervükben. J. Lo mellett feltűnik még a filmben Lenny Kravitz, Steve Coulter és Desmin Borges is, és persze a nagyszerű Jennifer Coolidge, aki az elmúlt időszakban A Fehér lótusz című sorozattal került a figyelem középpontjába.

jennifer-lopez-pucerruha-premier

A filmből egyébként már korábban közzétettek egy vicces jelenetet, amiben Jennifer Coolidge J. Lo (valóban elképesztő) hasizmát csodálja. 

jennifer-lopez-pucerruha-premier

Forrás: People Fotó: Getty Images