A „gazdag lány” manikűr az év legforróbb trendje

2023. január 06.
A látványos manikűröket egy egyszerű és kifinomult körömtrend taszítja le a trónról, amit találóan csak gazdag lány manikűrnek neveznek. Mutatjuk, hogy néz ki és hogyan készül!

Imádjuk a látványos, 3D díszítésű és a mintás vagy éppen csillogó körmöket is, de van valami a visszafogott, letisztult manikűrökben, ami igazán időtlenné és gyönyörűvé teszi őket! Azt már egy ideje tudjuk, hogy időről időre kötelezően visszatérnek az elegánsabb, nude trendek – gondoljunk például Hailey Bieber meseszép cukormázmanikűrjére!

korom-trend-manikur-rich-girl-gazdag-lany

A legújabb mánia szintén egy hasonló, természetes look, amit csak rich girl, vagyis gazdag lány manikűrnek hívnak a neten. Az elnevezés nem véletlen: a letisztult lakkozás valóban a luxus látszatát kelti, hiszen egyszerű, bájos, nem túl hivalkodó, mégis gyönyörűvé teszi viselője kezeit.

A look megalkotója a sztárok manikűröse, Tom Bachik, aki először Jennifer Lopeznek készítette el a körmöket. A gazdag lány manikűr lényege, hogy a (lehetőség szerint viszonylag hosszúra hagyott) körmöket enyhén lekerekített szélű, négyzetes formára reszelik, majd natúr, púderes-bézses árnyalatú lakkal vonják be. Lopez mellett olyan hírességek viselték már, mint Selena Gomez vagy Hailee Steinfeld.

Bachik szerint a színválasztás nagyon fontos, ettől lesz ugyanis igazán sokat érő a manikűr – az ideális szín krémes, jó fedést biztosító szürkés, hűvös árnyalatú bézs, vagyis greige, ami az eredetileg a Chanel által kifejlesztett árnyalatot követi.

Nagyon úgy tűnik, a „gazdag” külső továbbra is hódít, hiszen nemcsak a körmeinken, de a hajunkon is szeretjük ezt a lookot – ezt igazolja az expensive blond és brunette hajszínek szűnni nem akaró népszerűsége is.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!