Jennifer Lopez hasizmától leesett az állunk

2022. december 14.
Amúgy sem igazán akarjuk elhinni, hogy Jennifer Lopez már elmúlt 50 éves, de a hasizmait látva ez végképp elképesztőnek tűnik.

Jennifer Lopez a vörös szőnyegen is gyakran elkápráztat minket merész ruhaválasztásaival és a filmekben is gyakran megmutatja elképesztő alakját (gondoljunk csak a 2019-es A Wall Street pillangóira, melyben sztriptíztáncost alakít). Most Instagram-oldalán osztott meg egy rövid klipet a hamarosan bemutatásra kerülő Shotgun Wedding című filmjéből, melyben nemcsak minket, de Jennifer Coolidge-t is lenyűgözi izmos hasfala.

A rövid videóban a hajcsavarós Coolidge (őt korábban leginkább Stifler mamájaként tartotta számon a világ, mostanában azonban a White Lotus sorozattal újra ismert lett) döbbenten figyeli a haspólóban és bugyiban feszítő Jennifer Lopezt, majd zavartan megkérdezi, hogy „ez genetika vagy pilates”?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

A választ mi is nagyon szeretnénk tudni, mert annyi biztos, hogy az 53 éves Jennifer Lopez alakját még a tinik is megirigyelhetik. A film egyébként jövő év január 23-án premierezik az Amazon Prime-on, szóval hamarosan remélhetőleg alaposabban is szemrevételezhetjük a mindig sugárzó J. Lo alakítását.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!