Görög istennőként tűnik fel új szerepében Shia LaBeouf

2023. január 20.
Felismerhetetlenre maszkírozták a Transformers sztárját. Shia LaBeouf fehér ruhában és arany ékszerekkel görög drag istennőként tűnik fel Francis Ford Coppola legújabb alkotásában.
gorog-istenno-shia-labeouf

Shia LaBeouf görög drag istennőként, fekete műkörmeivel és ceruzavékony szemöldökével egyszerűen felismerhetetlen új szerepében. A sztár a legendás filmrendező, Francis Ford Coppola Megalopolis című filmjének  forgatásán olyan sztárokkal dolgozik együtt, mint Adam Driver, Aubrey Plaza, Dustin Hoffman, Laurence Fishburne, Nathalia Emmanuel, Laurence Fishburne és Giancarlo Esposito. A Transformers főszereplőjéről készült fotókat ide kattintva tudod megtekinteni.

Az egykori Disney-sztár élete nem volt botrányoktól mentes, de állítása szerint most próbál tiszta lappal kezdeni. Nemrég hívő lett, a tavaly bemutatott Padre Pio (Pio atya) forgatása alatt tért át a katolikus hitre. „Nőket bántottam, kutyákra lőttem, és önként adtam a nőknek nemi úton terjedő betegségeket. Undorító. Ez romlott. Anyám hihetetlenül zavarban van” – vallotta be LaBeouf.

Volt barátnője, FKA Twigs be is perelte a színészt bántalmazás, szexuális zaklatás, zsarolás miatt. LaBeouf 2014-ben egy Broadway-darabot zavart meg részegen, 2017-ben pedig garázdaság és akadályoztatás miatt tartóztatták le – és ez csak néhány a rengeteg balhéja közül.

A színész most már több mint 600 nap józan, és egy hozzá közel álló forrás szerint teljesen elkötelezett az egészséges élet mellett, hogy jobb döntéseket hozzon, és gondoskodni tudjon magáról és családjáról.

Forrás: NY Post, Fotó: Getty Images