Shia LaBeouf fizikailag, szexuálisan és érzelmileg is bántalmazta volt barátnőjét

2020. december 14.
FKA Twigs énekesnő beperelte volt barátját, Shia LaBeouföt, amiért kapcsolatuk alatt szexuálisan, fizikálisan, mentálisan és érzelmileg is bántalmazta. Az eset kapcsán egy másik énekesnő, Sia is felszólalt.

FKA Twigs, igazi nevén Tahliah Debrett Barnett a Los Angeles-i bíróságon indított pert, a beadott dokumentumokban pedig részletesen be is számolt róla, miként bántalmazta egyéves kapcsolatuk során a Transformers filmekkel híressé vált színész.

Shia-LaBeouf

Az énekesnő leírta például azt az esetet, amikor 2019-ben elutaztak egy Los Angeleshez közeli sivatagba. Az út során Twigs egyszer arra ébredt, hogy Shia LaBeouf fojtogatja, később a színész kikapcsolta a biztonsági övét, beletaposott a gázba, és kényszerítette, hogy Twigs szerelmet valljon neki, különben nekihajt valaminek. Az eset után a férfi megállt egy benzinkútnál, ahol az énekesnő próbált elmenekülni, de LaBeouf nem hagyta, nekinyomta az autónak, üvöltözött vele, és visszakényszerítette a kocsiba. Mindezek mellett az énekesnő azzal is vádolja volt barátját, hogy az tudatosan megfertőzte őt egy szexuális úton terjedő betegséggel. 

Ezt olvastad már?

A bírósági ügy néhány napja lett nyilvános, azóta pedig többen is kiálltak FKA Twigs mellett. A szintén énekesnő Sia, aki korábban ugyancsak járt a férfivel, a következőt posztolta Twitteren:

„Engem is bántalmazott érzelmileg Shia, a beteges hazudozó, aki azt állította, hogy egyedülálló, és beleugrasztott egy házasságtörő kapcsolatba. Ő egy nagyon beteg ember, ezért együttérzek vele, és az áldozataival is. Ha szereted magad, maradj biztonságban, maradj távol.”

FKA Twigs vádjaira közben maga Shia LaBeouf is reagált, aki elmondta, hogy nincs mentsége az alkoholizmusára és az agresszív viselkedésére, de hozzátette, hogy a vádak egy része nem igaz.

Olvass tovább!

Forrás: people.com

Fotó: Getty Images