Megszólalt a hegyekben eltűnt színész családja – 11 napja keresik Julian Sandst

2023. január 24.
Légi és földi erőkkel is keresik Julian Sands színészt, aki január 13-án tűnt el a kaliforniai Mount Baldy környékén folytatott túrája közben.
Julian Sands

Julian Sands a kaliforniai Mount Baldy hegyen indult túrára, január 13. óta azonban eltűnt és nem adott magáról életjelet – eltűnését felesége, Eugenia Citkowitz jelentette a hatóságoknak. A Mount Baldy híresen veszélyes terepnek számít, és talán az is beszédes, hogy Sands mellett már egy másik eltűnt túrázót is keresnek.

Julian Sands brit színészt leginkább a Szoba kilátással, a Meztelen ebéd vagy a Warlock című filmekből ismerheti a közönség. A 65 éves színészt nagy erőkkel, légi és földi mentők bevonásával keresik a helyi hatóságok. Most először a 11 napja eltűnt színész családja is megszólalt: közleményükben köszönetet mondanak az illetékes serifnek és a „hősies mentőcsapatoknak”, akik továbbra is keresik Sandst. A közleményt azzal zárják, hogy mélyen megérintette őket a feléjük érkező rengeteg szeretet és támogatás.

A színész mellett most már a 75 éves Los Angeles-i lakost, Jin Chungot is keresik, bár ő még csak néhány napja tűnt el. A csapatok drónokkal és helikopterekkel fésülik át a környéket, de egyelőre még nem találtak rá az eltűnt túrázókra.

Forrás: People Fotó: Getty Images