Lisa Marie Presley lánya megosztotta azt a szívszorító közös fotót, ami anyja halála előtt készült

2023. január 25.
Riley Keough azt nem részletezte, hogy a fotó mennyi idővel Lisa Marie Presley január 12-i tragikus halála előtt készült.
Riley Keough szívszorító búcsút vett néhai édesanyjától, Lisa Marie Presleytől, szívszorító búcsút vett néhai édesanyjától, Lisa Marie Presleytől,

Riley Keough kedden délután szívszorító búcsút vett néhai édesanyjától, Lisa Marie Presley-től, amikor megosztotta azt a közös fotót, ami az utolsó találkozásuk alkalmával készült.

A 33 éves színésznő egy étteremben ült édesanyjával, és mindketten láthatóan jól érezték magukat. Riley a kép mellé azt írta, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor látta az anyját. Azt nem részletezte, hogy a fotó mennyi idővel Lisa Marie Presley január 12-i tragikus halála előtt készült.

„Áldottnak érzem magam, hogy van egy fényképem arról, amikor utoljára láttam az én gyönyörű anyukámat. Hálás vagyok” – írta.

Riley ezzel a poszttal búcsúzott el néhai édesanyjától, miután túlságosan elhatalmasodtak rajta az érzelmek ahhoz, hogy elmondja a beszédét Lisa Marie Presley vasárnapi gyászszertartásán. Helyette férje, Ben Smith-Petersen állt a pulpitusra. A pár a temetésen jelentette be, hogy Lisa Marie Presley nem sokkal halála előtt nagymama lett, megszületett ugyanis első gyerekük.

Fotó: Getty Images