Austin Butler barátnője oldalán jelent meg Lisa Marie Presley temetésén

2023. január 23.
Tegnap tartották Gracelandben Lisa Marie Presley nyilvános megemlékezését, melyre az Elvist megformáló Austin Butler is elment – új barátnője, Kaia Gerber kíséretében.
Austin-butler-lisa-marie-presley-megemlekezes-temetes

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Elvis Presley lánya, Lisa Marie Presley:  az énekesnőre házvezetője talált rá calabasasi otthonában, szívleállás okozhatta a halálát. Lisa Marie volt férje, Danny Keough megpróbálta újraéleszteni a nőt, de nem járt sikerrel. Elvis 54 éves lányának halálhírét az énekesnő édesanyja, Priscilla Presley közölte az Instagramon.„Nehéz szívvel kell megosztanom a lesújtó hírt, hogy gyönyörű lányom, Lisa Marie elhunyt.

A sztárvilágot is megrendítette Elvis lányának halálhíre, vasárnap megtartott nyilvános megemlékezésén rengeteg híresség lerótta a tiszteletét. A Gracelandben tartott megemlékezésen megjelent Austin Butler is, aki a Baz Luhrmann által rendezett Elvis-filmben alakította a legendás énekest. Butler a forgatás kapcsán állítólag közel került Lisa Marie Presley-hez, aki több hasznos tanáccsal is segítette őt munkája során.

Austin Butler barátnőjével, a szupermodell Kaia Gerberrel ment a ceremóniára, ahol egyébként fellépet Alanis Morissette és Axl Rose is. Szemtanúk beszámolói szerint Baz Luhrmann szintén részt vett a megemlékezésen, aki egy ponton öleléssel vigasztalta a megrendült Butlert.

Lisa Marie Presley Elvis és Priscilla Presley egyetlen gyermeke volt, tragédiákkal nehezített életéről itt írtunk hosszabban.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images